Hangulatkép

Nyelvek amelyeken fordítunk

300+ szakfordító • kedvező ár • gyorsaság

40 nyelv és még több szakterület

40 nyelv, több száz nyelvi reláció

Önnek mely nyelven van szükségese professzionális szakfordításra?

Angol fordítás - English translation

Az angol-magyar és magyar-angol fordítás a leggyakrabban használt nyelvpárok a 40 különböző nyelv közül melyen fordítóink dolgoznak. A kedvező fordítási árat az angol nyelv esetén a nagy mennyiségű fordítandó anyag és a különböző szakterületekre specializálódott, folyamatosan dolgozó szakfordítóink garantálják. Szükség esetén angol anyanyelvű fordítóink lektorálják is az elkészült fordításokat.
Tudjon meg még többet az angol fordításról >

Német fordítás - deutsche Übersetzung

Már több mint egy évtizede készítünk német-magyar és magyar-német fordításokat. Német nyelvterületen végzett szakfordítóink különböző szakterületekre specializáltan végzik a fordító munkát. A német nyelvű hivatalos fordítások és lektorálások is rövid határidővel, akár egy nap alatt is elkészülnek. Anyanyelvi lektorálás esetén a lefordított anyagot német anyanyelvű fordítónk is átnézi és ellenőrzi.
Tudjon meg még többet a német fordításról >

Francia fordítás - traduction française

Francia-magyar és magyar-francia irányban is több évtizedes fordítói tapasztalattal rendelkező frankofón szakemberek készítik a professzionális francia fordításokat. A franciát hozzávetőlegesen 220 millió személy beszéli a világon anyanyelvként, második nyelvként vagy idegen nyelvként és büszkék vagyunk rá, hogy pár közülük a mi szakfordítónk.
Tudjon meg még többet a francia fordításról >

Olasz fordítás - traduzione italiana

Olasz-magyar és magyar-olasz fordítás nyolc különböző szakterületen kérhető a Lector-nál. Olasz nyelvű szakfordítóink üzleti, jogi, pénzügyi, műszaki, orvosi, marketing és IT szakterületen rendelkeznek speciális fordítói tapasztalattal. Hivatalos dokumentumok olasz fordítását épp úgy professzionális minőségben végezzük, mint akár olasz nyelvű gépkönyvek, szerződések vagy akár orvosi leletek szakfordítását.
Tudjon meg még többet az olasz fordításról >

Orosz fordítás - Русский перевод

Orosz-magyar és magyar orosz fordítás a két leggyakoribb párosítás az orosz nyelvű fordítások esetén, de sok esetben angolra vagy más világnyelvre kell fordítani az orosz szövegeket. Minden relációban orosz anyanyelvű vagy ott végzett szakfordítóink garantálják a professzionális üzleti fordítás minőségét. A kész anyagokat szükség esetén lektoráljuk, illetve hivatalos fordításként igazolást is kiállítunk.
Tudjon meg még többet az orosz fordításról >

Szlovák fordítás - Slovenský preklad

Szlovák-magyar és magyar szlovák fordítások esetében is a mindkét nyelvet anyanyelvi szinten beszélő, nagy tapasztalatú fordítóink készítik el a szakfordításokat. Pénzügyi, jogi és orvosi területen egyaránt gyakoriak a szlovák nyelvű professzionális üzleti fordítási igények. Minden esetben kiemelt figyelmet fordítunk a nyelvi megfelelőség mellett a szaknyelvi kifejezések helyes használatára is.
Tudjon meg még többet a szlovák fordításról >

Cseh fordítás - Český překlad

A cseh-magyar és a magyar-cseh fordítások is fontos szerepet töltenek be a hazánkban regionális központként működő multinacionális vállalatoknál. Sok esetben angolra és a környező országok nyelveire is átültetjük a cseh forrásnyelvű dokumentumokat. Cseh anyanyelvi fordítóink rövid határidővel és maximális szakmai pontossággal végzik el a fordításokat, amelyeket hivatalos igazolással is ellátunk.
Tudjon meg még többet a cseh fordításról >

Lengyel fordítás - Polskie tłumaczenie

A lengyel-magyar és magyar-lengyel fordításokat anyanyelvi, illetve Lengyelországban végzett szakfordítóink készítik. A speciális szakmai jártasságot követelő lengyel üzleti fordítások esetén szakmai lektorok ellenőrzik a nyers fordítások minőségét. Több mint egy évtizedes lengyel fordítói tapasztalat és több ezer lengyel nyelvű dokumentum fordítása jelenti a garanciát a minőségi nyelvi lokalizációra.
Tudjon meg még többet a lengyel fordításról >

Spanyol fordítás - Traducción al español

A spanyol-magyar és magyar-spanyol fordításokat is a spanyol nyelv szakértő fordítói készítik el, figyelembe véve a forrás dokumentum nyelvezetét és szakterületét. Minden esetben lehetőség van spanyol lektorálásra illetve a forrásanyaggal megegyező dokumentum formázásra és kiadványszerkesztésre egyaránt. Hivatalos dokumentum esetén spanyol nyelvű igazolást készítünk a fordításról.
Tudjon meg még többet a spanyol fordításról >

Portugál fordítás - Tradução para o português

Portugál-magyar és magyar-portugál nyelvi relációban, valamint egyéb világnyelvvel vagy a szomszédos országok nyelveivel párosítva készítünk professzionális portugál fordításokat. Szakfordítóink sok esetben portugál anyanyelvi fordítóként sok éves tapasztalattal, több százezer lefordított karakterrel garantálják a fordítások minőségét. A portugál két fő nyelvjárása az európai és a brazíliai egyaránt megtalálható nálunk.
Tudjon meg még többet a portugál fordításról >

Horvát fordítás - Hrvatski prijevod

Horvát-magyar és magyar-horvát irányban is anyanyelvi, esetenként Horvátországban élő fordítóink végzik a szakszövegek fordítását. A délszláv nyelvcsoporthoz tartozó horvát nyelvi anyagok fordítására gyakran van szükség a környező országokkal folytatott üzleti kommunikációban. Külön szakterületekre szakosodott fordítóink dolgoznak a jogi, pénzügyi, marketing, orvosi és egyéb speciális horvát szakfordításokon.
Tudjon meg még többet a horvát fordításról >

Szlovén fordítás - Slovenski prevod

Szlovén-magyar és magyar-szlovén nyelvű dokumentumok fordítása nem tartozik a leggyakoribb nyelvi relációk közé, de ez esetben is fontos, hogy a szlovén anyagok pontosan legyenek átültetve a magyar nyelvre és fordítva, szlovén nyelven is professzionális minőségű fordítások szülessenek. Anyanyelvi szlovén fordítóink, akik a magyar nyelvet is tökéletesen beszélik garanciát jelentenek a jó minőségre.
Tudjon meg még többet a szlovén fordításról >

Svéd fordítás - Svensk översättning

A svéd-magyar és magyar-svéd szakfordításokat skandináviában, ezen belül Svédországban élő, de két-nyelvű fordítóink végzik. Lektorálásnál svéd anyanyelvű fordítónk nézi át az elkészült svédre fordított dokumentumokat. A magyar nyelvi párosítás mellett a környező országok nyelveire és a világnyelvekre is elkészítjük a svéd forrásnyelvű anyagok fordítását. Speciális szakmai anyagok esetén is megtaláljuk a megfelelő megoldást.
Tudjon meg még többet a svéd fordításról >

Holland fordítás - Nederlandse vertaling

A holland-magyar és magyar-holland fordítások, akár speciális szakterületeken is megkövetelik a kiváló holland fordítók munkáját. E ritka nyelvápárnál fontos, hogy mindkét nyelvet jól beszélő, a célnyelven lehetőség szerint anyanyelvi fordító végezze a fordítást, hogy mind nyelvi, mind tartalmi szempontból minőségi dokumentum szülessen. Holland fordítóink több évtizedes tapasztalattal garantálják a minőségi fordításokat.
Tudjon meg még többet a holland fordításról >

Ukrán fordítás - український переклад

Az ukrán-magyar és magyar-ukrán fordítások napjainkban, az Ukrajnát sújtó háború idején különösen fontosak. A kiváló ukrán és magyar kétnyelvű fordítóink végzik ezeket a munkákat. Ennél a nyelvápárnál is fontos, hogy mind nyelvi, mind tartalmi szempontból minőségi dokumentum szülessen. Ukrán fordítóink több évtizedes tapasztalattal garantálják a minőségi fordításokat.
Tudjon meg még többet a ukrán fordításról >

Ázsiai és afrikai nyelvek fordítása ...

Kínai, Japán, Koreai, Vietnámi és Arab fordítás

Miért válassza a Lector fordítóirodát?

Vállalati

Dedikált szakfordítók, egyedi, céges kifejezéstár, költséghelyre bontott számla és vállalati fordítási kedvezmények partnereinknek.

Gyors fordító

A gyors fordítás minden szakfordítás esetén fontos. A határidőket akár több szakfordító együttes munkájával hétvégén is garantáljuk.

Költséghatékony

Pontos fordítási árajánlatot készítünk, így a megrendelés pillanatában a végleges fordítási árakkal előre kalkulálhat, nem érik meglepetések.

Szakszerű

Minden fordításon az adott szakterületen jártas, okleveles vagy anyanyelvi szakfordítóink dolgoznak, legyen szó többek között műszaki, orvosi vagy jogi szakfordításról.

Kényelmes

Pár kattintással kérheti részletes árajánlatunkat. A kész fordítást letöltheti vagy kérheti e-mail címére. A fordítás árát kifizetheti online vagy banki átutalással.

Biztonságos

Üzleti anyagainak és adatainak biztonsága elsődleges számunkra. A dokumentumokat minden esetben biztonságos csatornán töltheti fel és le a Lector fordítóiroda szerveréről.

A Lector fordítóirodát választották

Levi's
Miele
JTI
Kirowski
Aviva
Herbalife
school Created with Sketch.

19+ év
tapasztalat

person_add Created with Sketch.

13 074
ügyfél

x Created with Sketch.

124 576 072
lefordított karakter

folder Created with Sketch.

84 311
dokumentum

sim_card Created with Sketch.

60 419 406
kbyte adat

Fordítás árak • Kérjen gyors, ingyenes fordítás árajánlatot most!

karakter