Hangulatkép

Lector fordítóiroda

300+ szakfordító • kedvező ár • gyorsaság

Már több mint 120 millió fordított karakter

Lector fordítóiroda – 19 év – 13 ezer ügyfél – 120 millió lefordított karakter

Több mint másfél évtizedes tapasztalattal, kipróbált és szakképzett fordító csapatunkkal azon dolgozunk, hogy partnereink számára a legjobb minőségű fordítást, a legegyszerűbb ügyvitel mellett, a legjobb ár/érték arányban biztosítsuk.
Büszkék vagyunk több ezer hazai és nemzetközi ügyfelünk bizalmára.

Hívjon minket most: +361 321-1516

Írjon nekünk: info@lector.hu

school Created with Sketch.

19+ év
tapasztalat

person_add Created with Sketch.

13 074
ügyfél

x Created with Sketch.

124 576 072
lefordított karakter

folder Created with Sketch.

84 311
dokumentum

sim_card Created with Sketch.

60 419 406
kbyte adat

Akik minket választottak

Isobar
LeasePlan
BKV
Tchibo
Herbária
Ogilvy

Csapatunk az irodában

Nagy Zoltán
Nagy Zoltán
cégvezető
Szénási Júlia
Szénási Júlia
projektvezető
Jakab Mónika
Jakab Mónika
pénzügyi vezető

Kérjen gyors fordítási ajánlatot most!

karakter

Gyakori kérdések

Mit jelent a Lector partnerprogram?

Egy elkötelezettség nélküli keretszerződés, amelyben százalékos kedvezményt biztosítunk a fordítás árából, havi számlát küldünk a tételek összevonásával és természetesen utólag fizetés lehetőségét biztosítjuk.

Mitől egyszerű az adminisztráció

Nem kell emailekben csatolmányokat küldözgetni, egyszerűen fel lehet tölteni a fordítandó dokumentumokat ajánlatkérésre, majd a kész, lefordított anyagokat is könnyedén, biztonságosan le lehet tölteni az ügyfélkapun belépve. A fizetés banki átutalással, de akár online, bankkártyával is lehetséges.

Tippek

Hivatalos fordítás

Hivatalos fordítás esetén a Lector fordítóirodánál igazolást készítünk az adott fordítás valódiságáról, és kijelentjük, hogy a fordítás tartalma egyezik a forrásnyelvi dokumentumban írottakkal. A hivatalos fordítás tartalma és minősége megegyezik a kizárólagosan az OFFI által készített hiteles fordítással.

Gyors fordítás

A gyors fordítás sürgősségi felár ellenében akár 2 napon belül Önnél lehet. Az így fordított szöveg is professzionális minőségű. Több oldal fordítása előtt szakfordítóinkkal konzultálunk, és ha szükséges, a fordítási folyamatba több személyt is bevonunk.

Speciális szakfordítások

A Lector fordítóirodánál számtalan területen nyújtunk kiemelkedő minőségű szakfordítást, mely nélkülözhetetlen az üzleti világ gördülékeny működéséhez, és a mindennapi munkavégzéshez. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ha szükséges, akkor a következetes nyelvhasználat mellett, anyanyelvi szintű üzleti fordítást készítsünk. A szakfordításoknál a legfontosabb amire ügyelünk, hogy az adott nyelven, a megfelelő kontextusban, megfelelő szakkifejezéseket, szakszavakat használjuk. Ennek érdekében a rendszeresen fordíttató ügyfeleinknek részére, saját, céges kifejezéstárat építünk.