Hangulatkép

Ázsiai nyelvek amelyeken fordítunk

300+ szakfordító • kedvező ár • gyorsaság

40 nyelv és még több szakterület

Ázsia nyelvek, több tucat nyelvi reláció

Önnek mely ázsiai nyelven van szükségese professzionális szakfordításra?

Kínai fordítás - 中文翻译

Kínai-magyar és magyar-kínai fordításokat végzünk több mint egy évtizede. Kétnyelvű, sok esetben kínai anyanyelvű fordítóink több szakterületen is minőségi üzleti kínai fordításokat készítenek. Az egyszerűsített kínai: 汉语 és a hagyományos kínai: 漢語 nyelven készült anyagokat nem csak magyar, hanem angolra és a környező országok nyelveire is lefordítjuk. A fordítási mennyiség a latin karakterek alapján kalkulálható.
Tudjon meg még többet a kínai fordításról >

Japán fordítás - 日本語訳

A japán-magyar és magyar-japán fordítások a specialitásunk. Japánban végzett és japán anyanyelvű tolmács-fordítóink japán cégek hazai leányvállalatainál végeznek rendszeres fordítói és tolmács munkát. Napi gyakorlatuk és több ezer oldal fordított referencia garantálja a minőségi üzelti japán fordításokat. Műszaki dokumentációk fordítását japán szakterületi fordítóink készítik és lektorálják.
Tudjon meg még többet a japán fordításról >

Koreai fordítás - 한국어 번역

Koreai-magyar és magyar-koreai fordításokat közel egy évtizede készítünk. Koreai fordtó csapatunk, több esetben kóreai anyanyelvű fordítóinkkal több szakterületen is minőségi üzleti kóreai fordításokat készít. A koreai forrásnyelven készült anyagokat nem csak magyar, hanem angolra és a környező országok nyelveire is lefordítjuk. A fordítási mennyiség a latin karakterek alapján kalkulálható.
Tudjon meg még többet a koreai fordításról >

Miért válassza a Lector fordítóirodát?

Vállalati

Dedikált szakfordítók, egyedi, céges kifejezéstár, költséghelyre bontott számla és vállalati fordítási kedvezmények partnereinknek.

Gyors fordító

A gyors fordítás minden szakfordítás esetén fontos. A határidőket akár több szakfordító együttes munkájával hétvégén is garantáljuk.

Költséghatékony

Pontos fordítási árajánlatot készítünk, így a megrendelés pillanatában a végleges fordítási árakkal előre kalkulálhat, nem érik meglepetések.

Szakszerű

Minden fordításon az adott szakterületen jártas, okleveles vagy anyanyelvi szakfordítóink dolgoznak, legyen szó többek között műszaki, orvosi vagy jogi szakfordításról.

Kényelmes

Pár kattintással kérheti részletes árajánlatunkat. A kész fordítást letöltheti vagy kérheti e-mail címére. A fordítás árát kifizetheti online vagy banki átutalással.

Biztonságos

Üzleti anyagainak és adatainak biztonsága elsődleges számunkra. A dokumentumokat minden esetben biztonságos csatornán töltheti fel és le a Lector fordítóiroda szerveréről.

A Lector fordítóirodát választották

Gerbeaud
Tchibo
Hungexpo
JTI
Ogilvy
Fujitsu Siemens
school Created with Sketch.

19+ év
tapasztalat

person_add Created with Sketch.

13 074
ügyfél

x Created with Sketch.

124 576 072
lefordított karakter

folder Created with Sketch.

84 311
dokumentum

sim_card Created with Sketch.

60 419 406
kbyte adat

Fordítás árak • Kérjen gyors, ingyenes fordítás ajánlatot most!

karakter