Ázsiai nyelvek amelyeken fordítunk

300+ szakfordító • kedvező ár • gyorsaság

40 nyelv és még több szakterület

Ázsia nyelvek, több tucat nyelvi reláció

Önnek mely ázsiai nyelven van szükségese professzionális szakfordításra?

Kínai fordítás - 中文翻译

Kínai-magyar és magyar-kínai fordításokat végzünk több mint egy évtizede. Kétnyelvű, sok esetben kínai anyanyelvű fordítóink több szakterületen is minőségi üzleti kínai fordításokat készítenek. Az egyszerűsített kínai: 汉语 és a hagyományos kínai: 漢語 nyelven készült anyagokat nem csak magyar, hanem angolra és a környező országok nyelveire is lefordítjuk. A fordítási mennyiség a latin karakterek alapján kalkulálható.
Tudjon meg még többet a kínai fordításról >

Japán fordítás - 日本語訳

A japán-magyar és magyar-japán fordítások a specialitásunk. Japánban végzett és japán anyanyelvű tolmács-fordítóink japán cégek hazai leányvállalatainál végeznek rendszeres fordítói és tolmács munkát. Napi gyakorlatuk és több ezer oldal fordított referencia garantálja a minőségi üzelti japán fordításokat. Műszaki dokumentációk fordítását japán szakterületi fordítóink készítik és lektorálják.
Tudjon meg még többet a japán fordításról >

Miért válassza a Lector fordítóirodát?

Vállalati

Egyedi, céges kifejezéstár, dedikált szakfordítók, költséghelyre bontott számla és vállalati kedvezmények segítik partnereinket, hogy mindig egyszerűen és gyorsan kapják kézhez fordított dokumentumaikat. Hosszú távú szerződésünk extra kedvezményeket tartalmaz.

Gyors

A gyors fordítás minden üzleti szakfordítás esetén alapvető fontosságú. Kiemelt figyelmet fordítunk megbízóink egyedi kéréseire, így a gyors határidőket akár több szakfordítónk együttes munkájával még hétvégén is garantáljuk.

Költséghatékony

A fordítási árban biztos lehet! Minden esetben pontos árajánlatot készítünk, így a megrendelés pillanatában előre kalkulálhat. Kedvezményes árat biztosítunk a fordítandó dokumentum és a határidő ismeretében, hogy mindig takarékos fordítást kapjon.

Szakszerű

Minden fordításon az adott szakterületen jártas, okleveles vagy anyanyelvi szakfordítóink dolgoznak, legyen szó műszaki, jogi, orvosi vagy más szakfordításról. A több mint egy évtizedes tapasztalatunk és a minőség iránti elkötelezettségünk a valódi garanciája a professzionális üzleti fordításoknak.

Kényelmes

Pár kattintással kérheti részletes árajánlatunkat, amelyet egyből meg is rendelhet. A kész fordítást egyszerűen letöltheti vagy kérheti e-mail fiókjába. Fizethet online bankkártyával, de akár banki átutalással is. Részletes, költséghelyre bontott számlát küldünk a kényelmes elszámoláshoz.

Biztonságos

Üzleti anyagainak és adatainak biztonsága elsődleges számunkra. A dokumentumokat minden esetben biztonságos csatornán töltheti fel és le a Lector fordítóiroda szerveréről. A fordítandó anyagokat és személyes információit diszkréten kezeljük.

A Lector fordítóirodát választották

school Created with Sketch.

15+ év
tapasztalat

person_add Created with Sketch.

13 074 ügyfél

g_translate Created with Sketch.

124 576 072
lefordított karakter

folder Created with Sketch.

84 311
dokumentum

sim_card Created with Sketch.

60 419 406
kbyte adat

Fájlfeltöltés és árak

karakter

a részletes fordítási ajánlatot pár perc alatt megküldjük