Hangulatkép

Üzleti fordítás 5 lépésben

gyorsan és egyszerűen

Kérjen árajánlatot, rendelje meg a fordítást,
fizessen online vagy átutalással és töltse le a kész fordítást!

Árajánlatkérés

Kérjen fordítási árajánlatot pár kattintással!

A fordítás ára elsősorban a nyelvi relációtól, a fordítandó anyag nagyságától és a határidőtől függ. Adja meg az oldal tetején található árajánlatkérő lapon hogy milyen nyelvről milyen nyelvre szeretne fordíttatni és jelölje meg a fordítandó anyag témáját. Válassza ki, hogy mikorra van szüksége az elkészült fordításra és jelölje meg, hogy mekkora terjedelmű a forrás dokumentum.

A pontos árajánlat érdekében, töltse fel a fordítandó dokumentumokat az ajánlatkérő lap végén!Munkatársaink pár perc múlva részletes ajánlatot küld, amelyen nyelvi relációnként megtalálható minden fontos adat, a forrás- és célnyelv, a fordítandó mennyiség, az egységár, a kedvezmény, a végösszeg, az áfa tartalom, a fizetési feltételek és a határidő. Egy jól értelmezhető, szép ajánlatot küldünk Önnek.

A fordítás méretét – előre jól kalkulálható módon – a forrásanyagban található karakterek vagy más néven a leütések számában mérjük. A dokumentum méretének meghatározásához segítséget ad a Microsoft Word szövegszerkesztő program, de más formátumok esetén segítünk pontosan megszámolni a leütéseket.

Megrendelés

Rendelje meg a fordítást egyszerűen!

A fordítás megrendelését és annak kifizetését is egyszerűen, online intézheti, ha az e-mailben megkapott ajánlatban található linkre kattint. A fordítási munkát a fordítási díj kifizetése vagy a fizetés igazolása után azonnal megkezdjük. Önnek nincs más teendője, csak megvárni az elkészített dokumentumokat.

Mennyiségi és hosszú távú céges kedvezmény
Ha többet fordíttat – már pár oldalt meghaladó dokumentum esetén is – kedvezményes ajánlatot készítünk Önnek. A hosszú távú kedvezményes fordítási keretszerződésünkben pedig rugalmasan kezeljük speciális igényeit. Kérjen egyedi ajánlatot!

A megrendelést az egyszerűen használható online felület mellett a megküldött árajánlat elfogadásával, annak aláírt, lepecsételt visszaküldésével e-mailben vagy személyesen irodánkban is megteheti.

Fordítás átvétele

Töltse le lefordított anyagait biztonságosan!

A fordítás elkészültével e-mailben jelezzük Önnek, hogy biztonságos adatkapcsolatunkat használva egyszerűen letöltheti  a lefordított dokumentumokat. A Lector fordítóiroda Ügyfélkapuját használva elérheti saját archívumát is, ahol megtalálható az összes korábbi megrendelése, a forrás- és célanyagok egyaránt.

 

Kérésére az elkészült dokumentumokat e-mail csatolmányként is megküldjük Önnek illetve mindazon munkatársainak akiket megjelölt.

Számlázás

Részletes számla, akár az irodájában nyomtatva

A számlát elektronikus formában, távnyomtatás lehetőségével vagy kérésre postán juttatjuk el a megadott számlázási címre Önhöz vagy megjelölt pénzügyes kollégájához. A számlán minden esetben szerepeltetjük a megrendelés egyedi azonosítóját, a fordított mennyiséget, az egységárat és az esetleges kedvezményeket is. A pénzügyi adminisztráció ennél egyszerűbb már nem is lehetne.

Kérésére költséghelyre bontott számlát állítunk ki, amely megkönnyíti cégének pénzügyi adminisztrációját. Egyedi keretszerződés esetén összevontan, havonta egy összesítő számlában jelenítjük meg az adott időszak összes fordítását.

Fizetés

Egyszerűen és biztonságosan fizethet online

A fordítási díj átutalását is egyszerűen és biztonságosan, online intézheti. Válassza a bankkártyás fizetési módot és az OTP webes felületén Master CardVisa vagy American Express kártyájával biztonságosan kiegyenlítheti a fordítási díjat. Amennyiben a banki átutalás az egyszerűbb az Ön számára, akkor a szokásos módon, a számlán szereplő bankszámlára tudja elutalni a fordítási díjat.

Fizethet online a PayPal online banki szolgáltatásával is, ha Önnek van PayPal fiókja.

Hasznos tippek a fordítás megrendeléséhez

Az igazán profi üzleti fordítás az ajánlatkérésnél kezdődik! Olvassa el tippgyűjteményünk, amely okos tanácsokkal segít abban, hogy minél könnyebben és takarékosabban rendelhessen szakfordítást.

Töltse le ingyenes segédletünk!

Fordítás árajánlatkérés

karakter