Hangulatkép

Fordítási árajánlat 5 lépésben

300+ szakfordító • kedvező ár • gyorsaság

Már több mint 120 millió fordított karakter

Kérjen gyorsan fordítási árajánlatot

karakter

Hogyan kérjek ajánlatot?

Egyszerűen kattintson az oldal tetején található "Árajánlatkérés" gombra és adja meg az árajánlatkérő lapon hogy milyen nyelvről milyen nyelvre szeretne fordíttatni, és jelölje meg a fordítandó anyag témáját. Válassza ki, hogy mikorra van szüksége az elkészült fordításra, és jelölje meg, hogy mekkora terjedelmű, hány karaktert tartalmaz a forrásdokumentum. A fordítás ára elsősorban a nyelvi relációtól, a fordítandó anyag nagyságától és a határidőtől függ.

A pontos árajánlat érdekében, töltse fel a fordítandó dokumentumokat az ajánlatkérő lap végén!

Munkatársaink pár perc múlva részletes ajánlatot küldenek, amelyen nyelvi relációnként megtalálható minden fontos adat, a forrás- és célnyelv, a fordítandó mennyiség, az egységár, a kedvezmény, a végösszeg, az áfa tartalom, a fizetési feltételek és a határidő. Egy jól értelmezhető, szép ajánlatot küldünk Önnek.

Gyakori kérdések

Mi szükséges a gyors fordítási árajánlathoz?

Könnyen kérhet fordítási árajánlatot online, de előtte érdemes összeszedni, hogy
- milyen nyelvről milyen nyelvre kíván fordíttatni,
- mi a fordítandó anyag témája, szakterülete,
- mekkora terjedelmű, hány karaktert tartalmaz a forrásdokumentum,
- és fontos, hogy tudja mikorra van szüksége a fordításra.

Mennyi idő alatt lehet fordítási árajánlatot kapni?

Az online fordítási árajánlatkérő űrlap kitöltését követően akár pár perc múlva részletes árajánlatot küld a fordítóiroda.

Az árajánlatkérés pénzbe kerül?

Nem, az árajánlatkérés mindig ingyenes és általában elegendő hozzá egy e-mail címet megadni, amelyre várjuk a pontos árajánlatot.

Hivatalos fordítás

Hivatalos fordítás esetén a Lector fordítóirodánál igazolást készítünk az adott fordítás valódiságáról, és kijelentjük, hogy a fordítás tartalma egyezik a forrásnyelvi dokumentumban írottakkal. A hivatalos fordítás tartalma és minősége megegyezik a kizárólagosan az OFFI által készített hiteles fordítással.

Gyors fordítás

A gyors fordítás sürgősségi felár ellenében akár 2 napon belül Önnél lehet. Az így fordított szöveg is professzionális minőségű. Több oldal fordítása előtt szakfordítóinkkal konzultálunk, és ha szükséges, a fordítási folyamatba több személyt is bevonunk.

Hasznos tippek a fordítás megrendeléséhez

Az igazán profi üzleti fordítás az ajánlatkérésnél kezdődik! Olvassa el tippgyűjteményünk, amely okos tanácsokkal segít abban, hogy minél könnyebben és takarékosabban rendelhessen szakfordítást.

Töltse le ingyenes segédletünk!