Hangulatkép

Pénzügyi szakfordítás

300+ szakfordító • kedvező ár • gyorsaság

Már több mint 120 millió fordított karakter

Kérjen gyors, ingyenes pénzügyi fordítás ajánlatot most!

karakter

Pénzügyi szakfordítás

A pénzügyi témájú fordítás a nyelvismeret mellett megköveteli, hogy az aktuális jogszabályokkal, rendelkezésekkel, és pénzügyi fogalmakkal is tisztában legyen a fordító. A Lector fordítóirodánál széleskörű szolgáltatás nyújtunk cégeknek és vállalkozóknak, legyen szó pénzügyi tervek, gazdasági mellékletek, könyvelési iratok, számlák és bevallások fordításáról. Fordítóink naprakész tudással rendelkeznek a pénzügyi világ legújabb változásairól és mindig kiemelt figyelmet fordítanak a megfelelő szakkifejezések pontos használatára.

school Created with Sketch.

19+ év
tapasztalat

person_add Created with Sketch.

13 074
ügyfél

x Created with Sketch.

124 576 072
lefordított karakter

folder Created with Sketch.

84 311
dokumentum

sim_card Created with Sketch.

60 419 406
kbyte adat

Miért válassza a Lector fordítóirodát, ha professzionális pénzügyi fordításra van szüksége?

Fordítóink okleveles szakfordítói és gazdasági végzettséggel és több éves tapasztalattal rendelkeznek az adott nyelvi relációkban végzett fordítások területén. A Lector fordítóirodnál már közel másfél évtizede foglalkozunk pénzügyi jellegű fordításokkal. Legtöbb ügyfelünkkel hosszú távú együttműködésünk egyedi kedvezményeket biztosít és gyakran dedikált fordítónk és folyamatosan bővített kifejezéstárunk garantálja a következetes szóhasználatot.

Kérjen fordítási ajánlatot most!

Pénzügyi dokumentumok fordítása

Pénzügyi mérleg

Könyvelői és számviteli tapasztalatokkal rendelkező fordítóink a legtöbb fordítandó mérleget májusban, a beadási időszakban kapják. Mi segítünk abban, hogy a mérlegek gyorsan, pontosan, jóval a határidő előtt legyenek lefordítva, legyen szó angol, német, francia vagy más nyelvről.

Üzleti jelentések

Releváns szakmai ismeretekkel rendelkező fordítóink segítenek a vállalati jövőképpel, kutatási és fejlesztési projektekkel, társadalmi felelősségvállalással, kockázatkezeléssel és más üzleti tevékenységgel kapcsolatos dokumentumok gyors és minőségi fordításában. Forduljon hozzánk bizalommal, ha garantált titoktartás mellett, biztonságos dokumentum továbbítással szeretne fordíttatni.

Számviteli dokumentumok, költségvetések

Pénzügyi területen jártas szakfordítóink kiemelt pontossággal fordítanak pénzügyi terveket, bizonylatokat, nyugtákat. Nagy tapasztalattal rendelkezünk szerződések, kimutatások, megállapodások fordításában, szem előtt tartva, hogy a számviteli nyelvezet se sérüljön a szövegekben.

Számlák, banki kimutatások

Bízza pénzügyi és számviteli területeken végzett fordítóinkra számlái, bankkivonatai, munkáltatói- vagy jövedelemigazolása fordítását. Kérés esetén a fordításokat hivatalos záradékkal is ellátjuk.

Adóbevallások

Fontos pénzügyi dokumentumok, hatósági- és adóigazolások, adóbevallások fordítását is célszerű e területen jártas fordítóra bízni. Keressen minket, ha professzionális, hivatalos fordításra van szüksége Önnek, vagy cégének!

log_Artboard 32 copy

Személyes ügyfélszolgálat

A Lector fordítóirodánál a legtöbb esetben mindent online elintézhet, azonban különleges, egyedi igényekkel vagy a változtatások kezelésével kapcsolatban mindig elérhető személyes ügyfélszolgálatot biztosítunk vállalati partnereinknek. Projektvezető munkatársunkat kollégaként hívhatja.

A Lector fordítóirodát választották

Herbalife
Sanoma Budapest
Mapei
Mahart
Praktiker
Uniqa