Hangulatkép

Hivatalos német fordítás, német fordító

okleveles és anyanyelvi fordítók

kedvező ár • gyorsaság • garancia • tanúsítvány

Német fordítás árak • Kérjen gyors, ingyenes német fordítás ajánlatot most!

karakter

Német fordító - mitől a legjobb német fordítás

1. A Lector profi német szakfordításokat kínál Önnek.
2. Tapasztalt fordítóink magas színvonalon és precízen fordítanak németről más nyelvekre, valamint más nyelvekről németre.
3. Szakértő csapatunk garantálja a szövegek nyelvi és szakmai pontosságát.
4. Bármilyen területen szükség van német fordításra, mi hatékony és megbízható megoldást nyújtunk.
5. Legyen szó hivatalos dokumentumokról, marketing anyagokról vagy technikai leírásokról, szolgáltatásaink segítenek Önnek elérni a német nyelvű partnerét.

Speciális német fordításra van szüksége?

Tudjon meg többet német szakterületeinkről...

Kérjen német fordítási ajánlatot most!

Német üzleti fordítás

Gazdasági és jogi végzettségű munkatársaink nagy szakértelemmel, és jelentős fordítási tapasztalattal minőségi üzleti német fordítást készítenek. A különböző, de összetartozó üzleti anyagokat azonos szakkifejezésekkel és visszatérően konzekvens szófordulatokkal, a legtöbb esetben az eredetivel megegyező formában fordítjuk, így mindig helyes lesz a német fordítás.

Német jogi fordítás

Szerződés, jognyilatkozat, meghatalmazás, hitelszerződés vagy perirat és minden jogi vonatkozású anyag fordításánál döntő jelentőségű a szakmai helytállóság. Jogi végzettségű német szakfordítóinkkal szükség esetén aláírással és pecséttel ellátott, záradékolt fordítás, úgynevezett hivatalos fordítást készítünk.

Német orvosi fordítás

Sok éves tapasztalattal fordítunk a legnagyobb gyógyszergyáraknak, gyógyszer és gyógyszernek nem minősülő termékismertetőket, esettanulmányokat, orvosi és gyógyszeripari szakanyagokat. Gyógyszerész és orvos végzettségű német szakfordítóinkkal, az adott nyelv speciális szó- és kifejezés ismeretével minőségi orvosi szakfordítást nyújtunk partnereinknek.

Német marketing fordítás

A német online marketinganyagok fordítása során speciális igényeknek is meg kell felelni. Adwords kulcsszó lista fordításnál a nyelvileg frappáns, rövid kifejezéseket keressük, míg a weboldalak optimalizálása során odafigyelünk a SEO szempontokra. E mellett a weboldal lokalizálás, a hírlevél fordítás és a gyakran frissülő online tartalmak fordítása során webfejlesztő kollégáink figyelmével segítjük szakfordítóink munkáját.

Német pénzügyi fordítás

Mérleg, üzleti jelentés, számviteli dokumentumok esetén elengedhetetlen, hogy a szakterülethez értő német fordító készítse el a szakfordítást. A pénzügyi anyagok német nyelvi specialistáival minden esetben szakszerű fordításokat biztosítunk, hogy ne csak le legyen fordítva, de helyes is legyen a pénzügyi szakanyag.

Német műszaki fordítás

Használati utasítás fordítás, kezelési útmutató, gépkönyv, műszaki engedély, gyártási dokumentáció és specifikáció vagy bármely technológiai leírás, tenderdokumentáció és termékleírás esetén a szakmai hitelesség a német szaknyelv megfelelő használatán múlik. Műszaki szakfordítóink több különböző műszaki szakterület specialistái, így megbízhat szakértelmükben.

Német weboldal fordítás

A weboldalak fordítása során legtöbb esetben nem csak a szöveges tartalmakat, hanem az illusztrációk, grafikák, grafikonok szövegeit is megfelelően kell megjeleníteni minden fordított nyelven, melyet összességében lokalizációnak nevezünk. Segítünk a weboldalak feltérképezésében és a szakszerű nyelvi lokalizáció elkészítésében magyar, német és a környező országok valamint a többi világnyelv mindegyikén.

Német okmány fordítás

Igazolvány, igazolás, okmány valamint munkavállaláshoz és tanuláshoz szükséges bármely hivatalos német dokumentum fordítását rövid határidővel elkészítjük úgy, hogy ha szükséges aláírással és pecséttel ellátott, záradékolt fordítást biztosítunk. Kérje igazolásunk a német fordítás megrendelése során.

Miért válassza a Lector fordítóirodát?

Vállalati

Dedikált szakfordítók, egyedi, céges kifejezéstár, költséghelyre bontott számla és vállalati fordítási kedvezmények partnereinknek.

Gyors fordító

A gyors fordítás minden szakfordítás esetén fontos. A határidőket akár több szakfordító együttes munkájával hétvégén is garantáljuk.

Költséghatékony

Pontos fordítási árajánlatot készítünk, így a megrendelés pillanatában a végleges fordítási árakkal előre kalkulálhat, nem érik meglepetések.

Szakszerű

Minden fordításon az adott szakterületen jártas, okleveles vagy anyanyelvi szakfordítóink dolgoznak, legyen szó többek között műszaki, orvosi vagy jogi szakfordításról.

Kényelmes

Pár kattintással kérheti részletes árajánlatunkat. A kész fordítást letöltheti vagy kérheti e-mail címére. A fordítás árát kifizetheti online vagy banki átutalással.

Biztonságos

Üzleti anyagainak és adatainak biztonsága elsődleges számunkra. A dokumentumokat minden esetben biztonságos csatornán töltheti fel és le a Lector fordítóiroda szerveréről.

A Lector fordítóirodát választották

Hungexpo
JTI
Observer
Stiebel Eltron
Malév
Pfizer

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a német fordítás?

Az üzleti fordításoknál az elsődleges elvárás a kiemelkedő minőség, de épp oly fontos a legjobb ár-érték arány is. A német-magyar fordítás már nettó 2,59 Ft / karakter ártól elérhető a Lector fordítóirodánál.

Létezik hivatalos német fordítás?

Hivatalos fordítást itthon több fordítóiroda, például a Lector is készít. Ilyenkor az elkészült fordítást ellátják bélyegzéssel és aláírással, amivel tanúsítják a fordítás helyességét, teljességét, az eredetivel való megfelelőséget.

Miben különbözik az általános és az üzleti német fordítás?

Minden jóminőségű fordítás nyelvtanilag és tartalmilag is megfelelő kell, hogy legyen, de az üzleti fordítások esetében még szigorúbbak az elvárások. Fontos, hogy az egyes szakterületek nyelvezetét jól ismerő fordítók készítsék ezeket a fordításokat. Egy német jogi szöveg fordítása szakmailag épp oly speciális lehet, mint egy orvosi lelet vagy akár egy műszaki dokumentum lokalizációja. Érdemes szakfordítót igénybe venni.

Van német fordítóiroda Magyarországon?

A globalizált világban már nem a szolgáltatás helyszíne, hanem a szolgáltató által nyújtott minőség a meghatározó. A német fordítások esetében is az anyanyelvi fordítók, a sokéves szakmai tapasztalat és a többezer lefordított dokumentum az ami leginkább minősíti a fordítóirodákat. Érdemes német nyelvi specialista fordítót keresni, mint a Lector fordítóiroda.

Van lehetőség német anyanyelvű fordítóval fordíttatni?

Igen, több kollégánknak is német az anyanyelve, ami garantálja, hogy az általuk végzett fordítás tartalmilag és nyelvtanilag is megfelelő legyen egy német anyanyelvű olvasó számára.

Tudta a német nyelvről?

  • német nyelv 120 millió ember anyanyelve Európában, mely számmal Európán belül a legtöbbet használt nyelv. A német nyelv Ausztria, Németország, Svájc, Liechtenstein, Luxemburg, Észak-Olaszország, Kelet-Franciaország és Belgium egy részének hivatalos nyelve. Az angol mellett a világon a második legfontosabb nyelv.
  • A tudomány és a technika terén a német a második legfontosabb nyelv a világon.
  • A német nyelvben a különböző köszönési formák sokat elárulnak a származásról. Ha valaki belép egy helységbe és azzal köszön, hogy “Guten Tag!”, tudható, hogy az egyén vagy Észak-Németországból származik vagy külföldi. A Baden-Württembergi tartományban ugyanis az egyedüli használatos köszönési forma a “Grüß Gott!”. A “Servus!” köszönés osztrák származásról árulkodik, míg a “moin-moin!” kifejezést használó nagy valószínűséggel Hamburgban született.
  • Magázódás és tegeződés a német nyelvben. Érdemes az igék magázási formáit megtanulni. Nagy udvariatlanságnak számít bárkit is letegezni. A németeknek nem okoz semmiféle gondot, hogy kollégáikat, szomszédjaikat vagy kedves ismerőseiket magázzák. Ennek ellenére az emberek közötti viszony szívélyes és megadják egymásnak a tiszteletet is. A német nyelvterületen 18 éves kortól mindenki mindenkit magáz, egykorúak egymást és egyneműek is. Egy idősebb sem tegez le soha egy fiatalabbat.
  • A tág értelemben vett német nyelvnek (nyelveknek, nyelvjárásoknak) két nagy változata van. Az alnémet, azaz Niederdeutsch vagy Plattdeutsch, saját nevén Nedderdüütsch vagy Plattdüütsch). Az északon beszélt alnémet hangrendszerében (és egyes nyelvjárások esetében nyelvtanában is) olyan jelentős mértékben különbözik a délebben beszélt “Hochdeutsch”-tól, hogy a “Hochdeutsch” használói azt nem is értik, ezért ma az alnémet önálló nyelvnek tekinthető. A másik változat a szűkebb értelemben vett német nyelv a felnémet nyelvek egyike.
  • Tudjon meg még többet a német nyelv történetéről a Wikipedian.