Fordíttassa le dokumentumát profi fordítókkal!

Ha egy üzleti dokumentum fordítására van szüksége – legyen az jogi fordítás, marketing fordítás, műszaki fordítás, pénzügyi fordítás vagy orvosi fordítás – bízza profi fordítókra!

Kérjen profi fordítási ajánlatot itt!


Melyik gyakori nyelvi relációban szeretné lefordíttatni dokumentumát? Kattintson a megfelelőre!

angol – magyar fordítás | magyar – angol fordítás

német – magyar fordítás | magyar – német fordítás

szlovák – magyar fordítás | magyar – szlovák fordítás

román – magyar fordítás | magyar – román fordítás


 

 

Mindenki gyakran néz szembe kihívásokkal ha fordításra van szüksége. A fordítás gyakran átfogó kutatást és alapos ismereteket igényel, de esetenként már az értelmezést segítő fordítás is kielégítő lehet. Szerencsére a fordítóeszközök és az online források létrejöttével mára jóval egyszerűbbé vált e feladat a hétköznapi fordításoknál.

Kíváncsi vajon a legjobb fordító vagy a legjobb fordító program garantál jobb eredményt?

Nézzük a professzionális fordítók által ajánlott megértést segítő fordítóeszközök listáját

 

0. Fordító.hu

Hazánkban népszerű online fordítóeszköz amely sok nyelven tud fordítani kisebb szövegeket vagy akár szótárként is alkalmazható.

1. Google Fordító

A legtöbben már ismerjük a Google Fordító szolgáltatásait. Ez a legjobb online fordítóeszköz, amelyet könnyedén használhat böngészőjéből és bármilyen Android- vagy iOS-eszközről egyaránt. A Google Translator szinte minden nyelvet támogat, és megkönnyíti a felhasználókat az automatikus felismerés funkcióval történő műveletek elvégzésében.

Ezenkívül lehetővé teszi bármilyen weboldal vagy dokumentum egyszerű és gyors fordítását. Ezért ez a tökéletes eszköz a bonyolult, többnyelvű mondatok egyszerű és ingyenes fordításához.

Azért, ha tökéletes, profi fordításra van szüksége, akkor még mindig a professzionális fordító szakemberek munkáját ajánljuk. Sokszor megéri a ráfordítást, hogy ne csalódjon.

2. Yandex Translate

A Google Translate egyik legnagyobb versenytársa, a Yandex Translate 94 különböző nyelvre képes fordítani. A 2011-ben indult, és az iOS és az Android telefonok számára elérhető egyik legjobb fordítóalkalmazás lett. Ezzel az alkalmazással szöveges dokumentumokat és weboldalakat fordíthat különböző nyelvekre. Számos praktikus opciót tartalmaz, amelyek segítenek a felhasználóknak a szó vagy mondat helyes jelentésének megtalálásában.

3. iTranslate

Ez egy újabb felsőkategóriás fordítási alkalmazás, amelyet fordítási segítségként használhat. Az Android felhasználók számára érhető el, akik bármilyen szöveget vagy webes dokumentumot 90 különböző nyelvre fordíthatnak le vele. Ami különösen dicséretes ebben az alkalmazásban, az eredmények gyorsasága. Ezt az alkalmazást offline módban is használhatja. Számos hasznos lehetőséget kínál az eredmények szűrésére.

4. Bing Translator

A Bing Translator hatékony eszköz a beszéd és a szöveg valós időben történő lefordításához. Online vagy Windows Phone-on keresztül tucatnyi nyelv pontos lefordításához használhatja. Viszonylag pontosan fordíthatja le vele a különböző weboldalakat, dokumentumokat és bármilyen szót vagy kifejezést.

Ezenkívül a felhasználókat kilenc különböző nyelv szavainak kimondásával is segíti.

5. Linguee

Ez egy másik népszerű fordítóeszköz, amely megkönnyíti a felhasználók számára egy többnyelvű szótár használatát a keresőmotorokban. A Linguee használatával különböző nyelveken kereshet szöveget, szavakat és kifejezéseket.

Ezenkívül a teljes weben keres, hogy megkönnyítse a felhasználók számára az interneten megtalálható releváns fordítási dokumentumok megtalálását. A Linguee a Google Képekkel való összekapcsolást is igénybe veszi, hogy megkönnyítse a folyamatot a fordítók és a különböző nyelvtanulók számára.