Professzionális jogi fordítás

300+ szakfordító • kedvező ár • gyorsaság

Már több mint 120 millió fordított karakter

Jogi szakfordítás

A Lector fordítóiroda a jogi dokumentumok minőségi szakfordítását kínálja ügyfeleinek az összes gyakori nyelven (angol, német, francia, spanyol, olasz, stb.). Már több mint egy évtizede a jogi fordítások specialistájaként évente több ezer jogi szakfordítást végzünk vállalati ügyfeleink részére. Magyarországi és külföldi partnereink dokumentumait biztonságban, titoktartási megállapodás mellett kezeljük.

school Created with Sketch.

15+ év
tapasztalat

person_add Created with Sketch.

13 074 ügyfél

g_translate Created with Sketch.

124 576 072
lefordított karakter

folder Created with Sketch.

84 311
dokumentum

sim_card Created with Sketch.

60 419 406
kbyte adat

Miért válassza a Lector fordítóirodát, ha professzionális jogi fordításra van szüksége?

Fordítóink jogi szakfordítói végzettséggel és oklevéllel rendelkeznek, közülük sokan maguk is jogász végzettségűek, akik a szaknyelv mélyreható ismeretével, több éves tapasztalattal készítik el a fordításokat. A jogi fordítások rendkívüli pontosságot, precizitást és körültekintést követelnek meg a fordítóktól, az ilyen dokumentumoknál minden egyes szó és kifejezés kiemelt jelentőséggel bír, amelyre mindig nagy figyelmet fordítunk. Szükség esetén tükör fordítást, bekezdések, szerződési pontok párhuzamos fordítását vagy akár több nyelvű jogi anyagok azonos dokumentumba illesztését is elvégezzük.

Kérjen fordítási ajánlatot most!

A következő dokumentumok fordítását vállaljuk

Szerződések, cégkivonatok, munkaköri leírások

Professzionális és gyors szolgáltatást biztosítunk, ha szerződések fordítására van szüksége. Többek között az alábbi szerződéstípusok fordításában tudunk segíteni: megbízási, adásvételi, munka, társasági, szállítói, stb.

Jogszabályok, törvénytervezetek, határozatok

Jogi területen jártas, releváns szakmai ismerettel rendelkező szakfordítóink gondoskodnak hivatalos iratok (okmányok) legpontosabb fordításáról. Nagy tapasztalattal rendelkezünk bírósági végzések, határozatok, pályázati anyagok fordításában.

Artboard 2 copy

Jegyzőkönyvek, megállapodások

Bízza jogi területen végzett fordítóinkra jegyzőkönyvek, megállapodások fordítását és forduljon hozzánk, ha szeretne cégkivonatokat, munkaköri leírásokat fordíttatni.

Ítéletek, szakértői vélemények, fellebbezések

Sok éves tapasztalattal rendelkező fordítóink kiemelkedő minőségben készítik el ítéletek, szakértői vélemények, fellebbezések tordítását. Fordítóink segítséget nyújtanak válási papírok, határozatok fordításában.

Egyszerű adminisztráció

Rugalmasan kezeljük az Ön céges igényeit. Mindent elintézhet online, a dokumentum fel- és letöltéstől, a számla kézhezvételén át egészen a fizetésig. Megkönnyíti a munkát a dokumentum archívumunk és az is, ha egyszerre több kollégáját is regisztrálhatja felhasználóként. A fordítóiroda van Önért, és nem fordítva.

log_Artboard 32 copy

Személyes ügyfélszolgálat

A Lector fordítóirodánál a legtöbb esetben mindent online elintézhet, azonban különleges, egyedi igényekkel vagy a változtatások kezelésével kapcsolatban mindig elérhető személyes ügyfélszolgálatot biztosítunk vállalati partnereinknek. Projektvezető munkatársunkat kollégaként hívhatja.

A Lector fordítóirodát választották

Ajánlatkérés

karakter

a részletes fordítási ajánlatot pár perc alatt megküldjük