Hangulatkép

Hivatalos fordítás

300+ szakfordító • kedvező ár • gyorsaság

Már több mint 120 millió fordított karakter

Kérjen gyors, ingyenes fordítás árajánlatot

karakter

Hivatalos fordítás igénylése

Hivatalos fordítás esetén a Lector fordítóirodánál igazolást készítünk az adott fordítás valódiságáról, és kijelentjük, hogy a fordítás tartalma egyezik a forrásnyelvi dokumentumban írottakkal. Az igazolást mindig a célnyelve(ke)n állítjuk ki, és záradékolt formában, pecséttel és aláírással ellátva adjuk át megrendelőinknek.

Hogyan kérhet hivatalos fordítást?

Az árajánlat kérés során jelezze ez irányú igényét a megjegyzés rovatban, illetve e-mailben vagy telefonon kapcsolattartó kollégánknak.

Hogyan veheti át az igazolást?

Igazolását a lefordított dokumentumokkal egyszerre, otthonából kényelmesen, személyes Ügyfélkapuján át tudja letölteni. Kérésére e-mailben is továbbítjuk Önnek, és mindazon munkatársainak, akiket megjelölt.

A fordítás és az igazolás átvételére személyesen, és hagyományos postai úton is lehetősége van, bár ezek időigényesebb folyamatok.

Lektorálás

A lektorálás az egyik legfontosabb folyamat a fordítási projekteknél. A lefordított szöveget ekkor nézik át okleveles fordítóink, lektoraink: a cél, hogy az adott nyelven anyanyelvi minőségben, a pontosságra törekedve készüljön el a dokumentum.  A célnyelvi szövegben ügyelünk a nyelvhelyességre, helyesírásra, és a megfelelő kifejezések használatára. Itt fontos megjegyezni, hogy csak a megfelelően lefordított szöveges dokumentumokat lehet lektorálni.

A hivatalos nem hiteles!

Hiteles fordítást csak az állami OFFI (Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda) állíthat ki. Tartalmát és pontosságát tekintve a Lector Fordítóiroda hivatalos fordítása megfelelő, azonban vannak olyan állami intézmények, ahol csak a hiteles fordítást fogadják el az adott okmány, dokumentum tartalmának teljesen megegyező fordításként. Érdemes a fordítási szolgáltatás megrendelése előtt az adott intézményi felelősnél megérdeklődni, milyen fordításra van szükség.

Gyors fordítás

A gyors fordítás sürgősségi felár ellenében akár 2 napon belül Önnél lehet. Az így fordított szöveg is professzionális minőségű. Több oldal fordítása előtt szakfordítóinkkal konzultálunk, és ha szükséges, a fordítási folyamatba több személyt is bevonunk.

Ajánlatkérés

Fordítási árajánlatot kényelmesen kérhet néhány lépésben anélkül, hogy irodáját vagy otthonát el kellene hagynia. Erről részletesebben a Hogyan kérjek ajánlatot oldalunkon írtunk.

Speciális szakfordítások

A Lector fordítóirodánál számtalan területen nyújtunk kiemelkedő minőségű szakfordítást, mely nélkülözhetetlen az üzleti világ gördülékeny működéséhez, és a mindennapi munkavégzéshez. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ha szükséges, akkor a következetes nyelvhasználat mellett anyanyelvi szintű üzleti fordítást készítsünk. A szakfordításoknál a legfontosabb, amire ügyelünk, hogy az adott nyelven, a megfelelő kontextusban megfelelő szakkifejezéseket, szakszavakat használjuk. Ennek érdekében a rendszeresen fordíttandó ügyfeleinknek részére saját, céges kifejezéstárat építünk.

Hivatalos fordítás

Hivatalos fordítás esetén a Lector fordítóirodánál igazolást készítünk az adott fordítás valódiságáról, melyben igazoljuk, hogy a fordítás tartalma egyezik a forrásnyelvi dokumentumban írottakkal. A hivatalos fordítás tartalma és minősége a legtöbb hivatalos célra megfelelő.

Hasznos tippek a fordítás megrendeléséhez

Az igazán profi üzleti fordítás az ajánlatkérésnél kezdődik! Olvassa el tippgyűjteményünk, amely okos tanácsokkal segít abban, hogy minél könnyebben és takarékosabban rendelhessen szakfordítást.

Töltse le ingyenes segédletünk!