Gyors fordítás

300+ szakfordító • kedvező ár • gyorsaság

Már több mint 120 millió fordított karakter

Ajánlatkérés

karakter

a részletes fordítási ajánlatot pár perc alatt megküldjük

Gyors fordítás

Ha Önnek rövid határidőn belül van szüksége a fordításra, azt is megoldjuk. 

A gyorsfordítással elkészített dokumentumok nálunk nem veszítenek a minőségükből!

Garantáljuk, hogy - a karakterek mennyiségének függvényében - a lefordított anyag a hagyományos fordításnál jóval rövidebb időn belül Önnél lehet.

Ha több oldalt szeretne gyorsan lefordíttatni, minden esetben egyeztetünk fordítóinkkal, és akár több személyt is bevonunk a projektbe. Ha speciális határidőről, vagy fordítási anyagról van szó, szükség esetén felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel is.

Ajánlatkérés

Fordítási árajánlatot kényelmesen kérhet néhány lépésben anélkül, hogy irodáját vagy otthonát el kellene hagynia. Erről részletesebben a Hogyan kérjek ajánlatot oldalunkon írtunk.

Hivatalos fordítás

Hivatalos fordítás esetén a Lector fordítóirodánál igazolást készítünk az adott fordítás valódiságáról, és kijelentjük, hogy a fordítás tartalma egyezik a forrásnyelvi dokumentumban írottakkal. A hivatalos fordítás tartalma és minősége megegyezik a kizárólagosan az OFFI által készített hiteles fordítással.

Hasznos tippek a fordítás megrendeléséhez

Az igazán profi üzleti fordítás az ajánlatkérésnél kezdődik! Olvassa el tippgyűjteményünk, amely okos tanácsokkal segít abban, hogy minél könnyebben és takarékosabban rendelhessen szakfordítást.

Töltse le ingyenes segédletünk!