Hangulatkép

Gyors fordítás

300+ szakfordító • kedvező ár • gyorsaság

Már több mint 120 millió fordított karakter

Kérjen gyors, ingyenes fordítási ajánlatot most!

karakter

Gyors fordítás

Ha Önnek rövid határidőn belül van szüksége a fordításra, azt is megoldjuk. 

A gyorsfordítással elkészített dokumentumok nálunk nem veszítenek a minőségükből!

Garantáljuk, hogy - a karakterek mennyiségének függvényében - a lefordított anyag a hagyományos fordításnál jóval rövidebb időn belül Önnél lehet.

Ha több oldalt szeretne gyorsan lefordíttatni, minden esetben egyeztetünk fordítóinkkal, és akár több személyt is bevonunk a projektbe. Ha speciális határidőről, vagy fordítási anyagról van szó, szükség esetén felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel is.

Gyakori kérdések

Milyen gyorsan készül el a fordítás?

A forrás szöveg terjedelmétől függ, de általánosan elmondható, hogy egy pár oldalas dokumentum fordítása már másnapra, tehát 1 munkanap alatt elkészülhet.

Hány oldalt lehet egy nap alatt lefordítani?

A rutinos szakfordítók több ezer karakter szöveget is lefordítanak jó minőségben egy nap alatt. Ez a mennyiség akár egy tucat vagy több fordító esetén akár több tíz oldal is lehet naponta.

Nagy terjedelmű szövegek fordítása gyorsan?

Ezt is megoldható. Ilyenkor több szakfordító párhuzamos munkáját koordinálva válik lehetővé, hogy a megrendelőnek a lehető leggyorsabban átadhassuk az elkészült fordítást. Párhuzamos munkavégzés esetén az egyes fordítók szóhasználatát, stílusát nyelvi ellenőrzési módszerekkel, szoftveres fordítástámogatással hangoljuk össze.

Ajánlatkérés

Fordítási árajánlatot kényelmesen kérhet néhány lépésben anélkül, hogy irodáját vagy otthonát el kellene hagynia. Erről részletesebben a Hogyan kérjek ajánlatot oldalunkon írtunk.

Hivatalos fordítás

Hivatalos fordítás esetén a Lector fordítóirodánál igazolást készítünk az adott fordítás valódiságáról, és kijelentjük, hogy a fordítás tartalma egyezik a forrásnyelvi dokumentumban írottakkal. A hivatalos fordítás tartalma és minősége a legtöbb hivatalos célra megfelelő.