Professzionális marketing fordítás

300+ szakfordító • kedvező ár • gyorsaság

Már több mint 120 millió fordított karakter

Marketing szakfordítás

Egy frappánsan megírt marketing szövegnek más nyelveken is kreatívnak, közérthetőnek, és a hasonló szövegek közül kiemelkedőnek kell lennie. A Lector fordítóirodánál minőségi fordításokat kínálunk PR-anyagokból, hírlevelekből, weboldalak tartalmaiból. Fordítóink alapos márkaismerettel, fogyasztói látásmóddal, és rengeteg kreativitással rendelkeznek, hiszen az egyszerű fordításon túl az adott nyelvi kultúrába kell átültetniük a forrásszöveget. Szakfordítóink munkáját webfejlesztőink is segítik az online tartalmak, hírlevelek publikálásában.

school Created with Sketch.

15+ év
tapasztalat

person_add Created with Sketch.

13 074 ügyfél

g_translate Created with Sketch.

124 576 072
lefordított karakter

folder Created with Sketch.

84 311
dokumentum

sim_card Created with Sketch.

60 419 406
kbyte adat

Miért válassza a Lector fordítóirodát, ha professzionális marketing fordításra van szüksége?

Fordítóink okleveles szakfordítói és marketingvégzettséggel rendelkeznek, magas színvonalon teljesítenek és több éves tapasztalattal bírnak az adott nyelvi relációkban végzett fordítások területén. A Lector fordítóiroda anyacége a Corpus Communications, így releváns ismeretekkel rendelkezünk a marketing és kommunikáció területein. Tapasztalt kollégáink segítenek a SEO- és a Google Adwords optimalizálásában, hogy a lefordított szöveg legalább annyira vonzza a vevőket, mint az eredeti - ha nem jobban.

Kérjen fordítási ajánlatot most!

A következő dokumentumok fordítását vállaljuk

Монтажная область 1

Keresőoptimalizálás

Online marketingben gyakorlott szakfordítóink számára az egyik legnagyobb kihívást a megfelelő kulcsszavak alkalmazása jelenti a különböző nyelveken, különböző márkák számára. A weboldalakat informatív és témához kapcsolódó kulcsszavakkal látjuk el a lefordított nyelveken is, hogy azok könnyedén megtalálhatók maradjanak.

Artboard 2 copy

Katalógusok

Releváns kommunikációs és design ismeretekkel rendelkező szakfordítóink bármilyen offline vagy online képes anyag szövegét lefordítják ügyelve rá, hogy a fordított anyag is kreatív maradjon. Jártasak vagyunk magazinok, brosúrák, lapozók, képeslapok fordításában. Kérés esetén a nyomtatandó anyagok nyomdai előkészítését és a produkciós feladatokat is elvégezzük.

Монтажная область 4

Szórólapok

Egy terméket, eseményt bemutató szórólapon korlátozott a hely a legfontosabb információk elhelyezésére. Szakfordítóink figyelnek a fordított szövegek terjedelmére és a pontos, de figyelemfelkeltő fordításra. Válasszon minket akkor is, ha más offline marketing anyagot, plakátot, matricát, reklámtáblát szeretne fordíttatni.

Közösségi média

Napjainkban egyre népszerűbb a közösségi média felületeken történő hirdetések és különböző marketing üzenetek elhelyezése. Kommunikációs tapasztalatokkal rendelkező szakfordítóink ismerik az aktuális trendeket a közösségi oldalak használatában a jelentősebb nyelveken. Bízza ránk Facebook, Instagram, Twitter oldalának és mobilalkalmazásainak fordítását.

Hírlevelek, cikkek

Fontos számunkra, hogy a célzott közönség számára kiküldött írásos anyagok szakmailag hitelesek maradjanak a fordítás után is. Szövegírásban jártas fordítóink ügyelnek arra, hogy a megfelelő szakkifejezéseket használják a szűkebb célcsoportoknak szánt körlevelekben, PR- és szakmai cikkekben. Webfejlesztőink segítenek a szöveges és képi anyagok optimalizálásában, hogy azok olyan eDM kiküldő rendszerekbe is könnyen importálhatóak legyenek mint például a MailChimp.

log_Artboard 32 copy

Személyes ügyfélszolgálat

A Lector fordítóirodánál a legtöbb esetben mindent online elintézhet, azonban különleges, egyedi igényekkel vagy a változtatások kezelésével kapcsolatban mindig elérhető személyes ügyfélszolgálatot biztosítunk vállalati partnereinknek. Projektvezető munkatársunkat kollégaként hívhatja.

A Lector fordítóirodát választották

Ajánlatkérés

karakter

a részletes fordítási ajánlatot pár perc alatt megküldjük