Hangulatkép

Professzionális szakfordítás

300+ szakfordító • kedvező ár • gyorsaság

Már több mint 120 millió fordított karakter

Kérjen fordítási árajánlatot

karakter

Speciális szakfordítások

A Lector fordítóirodánál számtalan területen nyújtunk kiemelkedő minőségű szakfordítást, mely nélkülözhetetlen az üzleti világ gördülékeny működéséhez, és a mindennapi munkavégzéshez. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ha szükséges, akkor a következetes nyelvhasználat mellett anyanyelvi szintű üzleti fordítást készítsünk. A szakfordításoknál a legfontosabb, amire ügyelünk, hogy az adott nyelven, a megfelelő kontextusban megfelelő szakkifejezéseket, szakszavakat használjuk. Ennek érdekében a rendszeresen fordíttandó ügyfeleinknek részére saját, céges kifejezéstárat építünk.

Minden fordításon az adott szakterületen jártas, okleveles vagy anyanyelvi szakfordítóink dolgoznak, legyen szó műszaki, jogi, orvosi vagy más szakfordításról. Tapasztalatunk és a minőség iránti elkötelezettségünk a valódi garanciája a professzionális üzleti fordításoknak.

Irodánk a következő területeken készít professzionális fordítást:

Jogi fordítás

Szerződés, jognyilatkozat, meghatalmazás, hitelszerződés vagy perirat és minden jogi vonatkozású anyag fordításánál döntő jelentőségű a szakmai helytállóság. Jogi végzettségű szakfordítóinkkal szükség esetén aláírással és pecséttel ellátott, záradékolt fordítás, úgynevezett hivatalos fordítást készítünk.
Tudjon meg többet a jogi fordításról >

Műszaki fordítás

Használati utasítás fordítás, kezelési útmutató, gépkönyv, műszaki engedély, gyártási dokumentáció és specifikáció vagy bármely technológiai leírás, tenderdokumentáció és termékleírás esetén a szakmai hitelesség a szaknyelv megfelelő használatán múlik. Műszaki szakfordítóink több különböző műszaki szakterület specialistái, így megbízhat szakértelmükben.
Tudjon meg többet a műszaki fordításról >

Orvosi fordítás

Sokéves tapasztalattal fordítunk a legnagyobb gyógyszergyáraknak gyógyszer és gyógyszernek nem minősülő termékismertetőket, esettanulmányokat, orvosi és gyógyszeripari szakanyagokat. Gyógyszerész és orvos végzettségű szakfordítóinkkal, az adott nyelv speciális szó- és kifejezés ismeretével minőségi orvosi szakfordítást nyújtunk partnereinknek.
Tudjon meg többet az orvosi fordításról >

Üzleti fordítás

Gazdasági és jogi végzettségű munkatársaink nagy szakértelemmel és jelentős fordítási tapasztalattal minőségi üzleti fordítást készítenek. A különböző, de összetartozó üzleti anyagokat azonos szakkifejezésekkel és visszatérően konzekvens szófordulatokkal, a legtöbb esetben az eredetivel megegyező formában fordítjuk.
Tudjon meg többet az üzleti fordításról >

Pénzügyi fordítás

Mérleg, üzleti jelentés, számviteli dokumentumok esetén elengedhetetlen, hogy a szakterülethez értő fordító készítse el a szakfordítást. A pénzügyi anyagok nyelvi specialistáival minden esetben szakszerű fordításokat biztosítunk, hogy ne csak le legyen fordítva, de helyes is legyen a pénzügyi szakanyag.
Tudjon meg többet a pénzügyi fordításról >

Weboldal– és IT fordítás

A weboldalak fordítása során legtöbb esetben nem csak a szöveges tartalmakat, hanem az illusztrációk, grafikák, grafikonok szövegeit is megfelelően kell megjeleníteni minden fordított nyelven, melyet összességében lokalizációnak nevezünk. Segítünk a weboldalak feltérképezésében és a szakszerű nyelvi lokalizáció elkészítésében magyar, angol és a környező országok, valamint a többi világnyelv mindegyikén.
Tudjon meg többet a weboldal– és IT fordításról >

Marketing fordítás

Az online marketinganyagok fordítása során speciális igényeknek is meg kell felelni. Adwords kulcsszólista-fordításnál a nyelvileg frappáns, rövid kifejezéseket keressük, míg a weboldalak optimalizálása során odafigyelünk a SEO szempontokra. Emellett a weboldal-lokalizálás, a hírlevélfordítás és a gyakran frissülő online tartalmak fordítása során webfejlesztő kollégáink figyelmével segítjük szakfordítóink munkáját.
Tudjon meg többet a marketing fordításról >

Artboard 2

Okmány fordítás

Igazolvány, igazolás, okmány valamint munkavállaláshoz és tanuláshoz szükséges bármely hivatalos dokumentum fordítását rövid határidővel elkészítjük úgy, hogy ha szükséges, aláírással és pecséttel ellátott, záradékolt fordítást biztosítunk.
Tudjon meg többet az okmány fordításról >

Hasznos tippek a fordítás megrendeléséhez

Az igazán profi üzleti fordítás az ajánlatkérésnél kezdődik! Olvassa el tippgyűjteményünk, amely okos tanácsokkal segít abban, hogy minél könnyebben és takarékosabban rendelhessen szakfordítást.

Töltse le ingyenes segédletünk!