Hangulatkép

Professzionális üzleti fordítás

300+ szakfordító • kedvező ár • gyorsaság

Már több mint 120 millió fordított karakter

Üzleti szakfordítás

Minden cég történetében előfordulnak olyan esetek, amikor célszerű fordítóiroda szolgáltatásait igénybe venni annak érdekében, hogy nemzetközi és hazai partnereikkel gördülékeny lehessen a kommunikáció. A Lector fordítóirodánál 40 nyelven (köztük angol, német, francia, spanyol, olasz, stb. nyelveken) kínálunk megoldást az üzleti világ dokumentációinak minőségi fordítására. Gazdasági és jogi képzettségű fordítóink évek óta készítik pályázati kiírások, üzleti levelek, nemzetközi szerződések precíz, professzionális fordításait.

school Created with Sketch.

19+ év
tapasztalat

person_add Created with Sketch.

13 074
ügyfél

x Created with Sketch.

124 576 072
lefordított karakter

folder Created with Sketch.

84 311
dokumentum

sim_card Created with Sketch.

60 419 406
kbyte adat

Miért válassza a Lector fordítóirodát, ha professzionális üzleti fordításra van szüksége?

Fordítóink okleveles szakfordítói és gazdasági végzettséggel és több éves tapasztalattal rendelkeznek az adott nyelvi relációkban végzett fordítások területén. A Lector fordítóirodnál már közel másfél évtizede foglalkozunk üzleti fordításokkal. Legtöbb ügyfelünkkel hosszú távú együttműködésünk egyedi kedvezményeket biztosít és gyakran dedikált fordítónk valamint folyamatosan bővített kifejezéstárunk garantálja a következetes szóhasználatot.

Kérjen fordítási ajánlatot most!

A következő dokumentumok fordítását vállaljuk

Cégalapító okiratok

Jogi területeken nagy tapasztalattal rendelkező szakfordítóink minden üzleti szegmens számára speciális fordítást végeznek. Legyen szó betéti-, korlátolt felelősségű-, vagy zártkörűen működő részvénytársaságok hivatalos céges dokumentumairól. Bízza ránk bizalommal az egyéni cégek, kis- közepes- és nagyvállalatok okiratainak fordítását.

Szerződések

Gazdasági, jogi és üzleti területeken releváns tapasztalattal rendelkező szakfordítóink kiemelkedő minőségben készítik el a keret-, bérleti-, adásvételi szerződések vagy a humán erőforrással kapcsolatos megállapodások dokumentumainak fordításait.

Munkavállalói dokumentumok

A HR és a munkavállalás, munkaerő felvétel területein jártas fordítók végzik az ezzel kapcsolatos anyagok nyelvi lokalizációját. Cégek és magánszemélyek számára egyaránt vállalunk fordítást, legyen szó önéletrajzról, munkáltatói és megbízási szerződésekről, munkaköri leírásokról.

Üzleti levelezések

Üzleti területeken végzett szakfordítóink fordítói pályafutásuk során jelentős mennyiségű levelet, postai küldeményt láttak, fordítottak. A fordítás mellett ügyelünk a megfelelő üzleti stílusra és szóhasználatra valamint a teljes titoktartásra egyaránt.

Монтажная область 3

Céges arculat

Üzleti és marketingtapasztalattal rendelkező fordítóink kiemelkedő minőségben fordítanak arculati kézikönyveket, katalógusokat, céges weboldalakat. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a márkaépítéshez kapcsolódó dokumentumok fordításában. Anyacégünk a Corpus Communications elvégzi a marketinganyagok grafikai kivitelezését és az azzal kapcsolatos produkciós feladatokat egyaránt.

log_Artboard 32 copy

Személyes ügyfélszolgálat

A Lector fordítóirodánál a legtöbb esetben mindent online elintézhet, azonban különleges, egyedi igényekkel vagy a változtatások kezelésével kapcsolatban mindig elérhető személyes ügyfélszolgálatot biztosítunk vállalati partnereinknek. Projektvezető munkatársunkat kollégaként hívhatja.

A Lector fordítóirodát választották

Praktiker
Mahir
Triumph
BalatonGolf
Tesco
MOL

Ajánlatkérés

karakter