Professzionális német fordítás

300+ szakfordító • kedvező ár • gyorsaság

Már több mint 110 millió fordított karakter

Fordítási ajánlat
karakter

a részletes fordítási ajánlatot pár perc alatt megküldjük

A Lector fordítóirodát választották

Speciális német szakfordításra van szüksége?

Tudjon meg többet szakterületeinkről...

Német üzleti szakfordítás

Gazdasági és jogi végzettségű munkatársaink nagy szakértelemmel, és jelentős fordítási tapasztalattal minőségi üzleti német fordítást készítenek. A különböző, de összetartozó üzleti anyagokat azonos szakkifejezésekkel és visszatérően konzekvens szófordulatokkal, a legtöbb esetben az eredetivel megegyező formában fordítjuk, így mindig helyes lesz a német fordítás.

Német pénzügyi szakfordítás

Mérleg, üzleti jelentés, számviteli dokumentumok esetén elengedhetetlen, hogy a szakterülethez értő német fordító készítse el a szakfordítást. A pénzügyi anyagok német nyelvi specialistáival minden esetben szakszerű fordításokat biztosítunk, hogy ne csak le legyen fordítva, de helyes is legyen a pénzügyi szakanyag.

Német jogi szakfordítás

Szerződés, jognyilatkozat, meghatalmazás, hitelszerződés vagy perirat és minden jogi vonatkozású anyag fordításánál döntő jelentőségű a szakmai helytállóság. Jogi végzettségű német szakfordítóinkkal szükség esetén aláírással és pecséttel ellátott, záradékolt fordítás, úgynevezett hivatalos fordítást készítünk.

Német műszaki szakfordítás

Használati utasítás fordítás, kezelési útmutató, gépkönyv, műszaki engedély, gyártási dokumentáció és specifikáció vagy bármely technológiai leírás, tenderdokumentáció és termékleírás esetén a szakmai hitelesség a német szaknyelv megfelelő használatán múlik. Műszaki szakfordítóink több különböző műszaki szakterület specialistái, így megbízhat szakértelmükben.

Német orvosi szakfordítás

Sok éves tapasztalattal fordítunk a legnagyobb gyógyszergyáraknak, gyógyszer és gyógyszernek nem minősülő termékismertetőket, esettanulmányokat, orvosi és gyógyszeripari szakanyagokat. Gyógyszerész és orvos végzettségű német szakfordítóinkkal, az adott nyelv speciális szó- és kifejezés ismeretével minőségi orvosi szakfordítást nyújtunk partnereinknek.

Német weboldal szakfordítás

A weboldalak fordítása során legtöbb esetben nem csak a szöveges tartalmakat, hanem az illusztrációk, grafikák, grafikonok szövegeit is megfelelően kell megjeleníteni minden fordított nyelven, melyet összességében lokalizációnak nevezünk. Segítünk a weboldalak feltérképezésében és a szakszerű nyelvi lokalizáció elkészítésében magyar, német és a környező országok valamint a többi világnyelv mindegyikén.

Német marketing szakfordítás

A német online marketinganyagok fordítása során speciális igényeknek is meg kell felelni. Adwords kulcsszó lista fordításnál a nyelvileg frappáns, rövid kifejezéseket keressük, míg a weboldalak optimalizálása során odafigyelünk a SEO szempontokra. E mellett a weboldal lokalizálás, a hírlevél fordítás és a gyakran frissülő online tartalmak fordítása során webfejlesztő kollégáink figyelmével segítjük szakfordítóink munkáját.

Német okmány szakfordítás

Igazolvány, igazolás, okmány valamint munkavállaláshoz és tanuláshoz szükséges bármely hivatalos német dokumentum fordítását rövid határidővel elkészítjük úgy, hogy ha szükséges aláírással és pecséttel ellátott, záradékolt fordítást biztosítunk. Kérje igazolásunk a német fordítás megrendelése során.

 

Vállalati

Egyedi, céges kifejezéstár, dedikált szakfordítók, költséghelyre bontott számla, és vállalati kedvezmények segítik partnereinket, hogy mindig egyszerűen és gyorsan kapják kézhez fordított dokumentumaikat. Hosszú távú szerződésünk extra kedvezményeket tartalmaz.

Gyors

A gyors fordítás minden üzleti szakfordítás esetén alapvető fontosságú. Kiemelt figyelmet fordítunk megbízóink egyedi kéréseire, így a gyors határidőket akár több szakfordítónk együttes munkájával még hétvégén is garantáljuk.

Költséghatékony

A fordítási árban biztos lehet! Minden esetben pontos árajánlatot készítünk, így a német fordítás megrendelésének pillanatában előre kalkulálhat. Kedvezményes árat biztosítunk a fordítandó dokumentum, és a határidő ismeretében, hogy mindig takarékos fordítást kapjon.

Szakszerű

Minden fordításon az adott szakterületen jártas, okleveles vagy anyanyelvi szakfordítóink dolgoznak, legyen szó műszaki, jogi, orvosi vagy más szakfordításról. A több mint egy évtizedes tapasztalatunk és a minőség iránti elkötelezettségünk a valódi garanciája a professzionális üzleti fordításoknak.

Kényelmes

Pár kattintással kérheti részletes árajánlatunkat, amelyet egyből meg is rendelhet. A kész fordítást egyszerűen letöltheti vagy kérheti e-mail fiókjába. Fizethet online bankkártyával, de akár banki átutalással is. Részletes, költséghelyre bontott számlát küldünk a kényelmes elszámoláshoz.

Biztonságos

Üzleti anyagainak és adatainak biztonsága elsődleges számunkra. A dokumentumokat minden esetben biztonságos csatornán töltheti fel- és le a Lector fordítóiroda szerveréről. A fordítandó anyagokat és személyes információit diszkréten kezeljük.

Tudta a német nyelvről?

  • A német nyelv 120 millió ember anyanyelve Európában, mely számmal Európán belül a legtöbbet használt nyelv. A német nyelv Ausztria, Németország, Svájc, Liechtenstein, Luxemburg, Észak-Olaszország, Kelet-Franciaország és Belgium egy részének hivatalos nyelve. Az angol mellett a világon a második legfontosabb nyelv.
  • A tudomány és a technika terén a német a második legfontosabb nyelv a világon.
  • A német nyelvben a különböző köszönési formák sokat elárulnak a származásról. Ha valaki belép egy helységbe és azzal köszön, hogy “Guten Tag!”, tudható, hogy az egyén vagy Észak-Németországból származik vagy külföldi. A Baden-Württembergi tartományban ugyanis az egyedüli használatos köszönési forma a “Grüß Gott!”. A “Servus!” köszönés osztrák származásról árulkodik, míg a “moin-moin!” kifejezést használó nagy valószínűséggel Hamburgban született.
  • Magázódás és tegeződés a német nyelvben. Érdemes az igék magázási formáit megtanulni. Nagy udvariatlanságnak számít bárkit is letegezni. A németeknek nem okoz semmiféle gondot, hogy kollégáikat, szomszédjaikat vagy kedves ismerőseiket magázzák. Ennek ellenére az emberek közötti viszony szívélyes és megadják egymásnak a tiszteletet is. A német nyelvterületen 18 éves kortól mindenki mindenkit magáz, egykorúak egymást és egyneműek is. Egy idősebb sem tegez le soha egy fiatalabbat.
  • A tág értelemben vett német nyelvnek (nyelveknek, nyelvjárásoknak) két nagy változata van. Az alnémet, azaz Niederdeutsch vagy Plattdeutsch, saját nevén Nedderdüütsch vagy Plattdüütsch). Az északon beszélt alnémet hangrendszerében (és egyes nyelvjárások esetében nyelvtanában is) olyan jelentős mértékben különbözik a délebben beszélt “Hochdeutsch”-tól, hogy a “Hochdeutsch” használói azt nem is értik, ezért ma az alnémet önálló nyelvnek tekinthető. A másik változat a szűkebb értelemben vett német nyelv a felnémet nyelvek egyike.
  • Tudjon meg még többet a német nyelv történetéről a Wikipedian.

Hasznos tippek a német fordítás megrendeléséhez

Az igazán profi üzleti fordítás az ajánlatkérésnél kezdődik! Olvassa el tipp gyűjteményünk, amely okos tanácsokkal segít abban, hogy minél könnyebben és takarékosabban rendelhessen szakfordítást.

Töltse le ingyenes segédletünk!

+
év tapasztalat

ügyfél

lefordított karakter

dokumentum

kbyte adat