Hangulatkép

Professzionális üzleti fordítás

300+ szakfordító • kedvező árak • gyorsaság

Több, mint 120 millió fordított karakter

school Created with Sketch.

19+ év
tapasztalat

person_add Created with Sketch.

13 074
ügyfél

folder Created with Sketch.

84 311
dokumentum

x Created with Sketch.

124 576 072
lefordított karakter

sim_card Created with Sketch.

60 419 406
kbyte adat

Lector Fordítóiroda – 15 év – 10,000 ügyfél – 120 lefordtott karakterszám

Több mint egy évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, kipróbált és bevált fordítói csapatunkkal azon dolgozunk, hogy partnereinknek a legjobb fordítási minőséget nyújtsuk a lehető legjobb áron. Büszkék vagyunk a több ezer hazai és nemzetközi ügyfelünk bizalmára.

Miért válassza a Lectort?

Vállalati

Dedikált szakfordítók, egyedi, céges kifejezéstár, költséghelyre bontott számla és vállalati fordítási kedvezmények partnereinknek.

Szakszerű

Minden fordításon az adott szakterületen jártas, okleveles vagy anyanyelvi szakfordítóink dolgoznak, legyen szó többek között műszaki, orvosi vagy jogi szakfordításról.

Költséghatékony

Pontos fordítási árajánlatot készítünk, így a megrendelés pillanatában a végleges fordítási árakkal előre kalkulálhat, nem érik meglepetések.

KISZÁMÍTHATÓ

A korrekt árkalkuláció és a pontos határidő a két legfontosabb szempont, amelyet mindenek felett fontosnak tartunk, mikor fordítást készítünk üzleti partnereinknek. Minden esetben garantáljuk, hogy az előre rögzített áron és határidőre készítjük el a fordítást.

Biztonságos

Üzleti anyagainak és adatainak biztonsága elsődleges számunkra. A dokumentumokat minden esetben biztonságos csatornán töltheti fel és le a Lector fordítóiroda szerveréről.

300+ SZAKFORDÍTÓ

Több mint 300 szakfordító kollégánk legtöbbje már több mint egy évtizedes fordítói tapasztalattal igazi szakértője egy-egy nyelvnek és azon belül is egy adott nyelvi szakterületnek. Sokan közülük anyanyelvükre fordítanak és lektorálnak is, ha szükséges.

Kényelmes

Pár kattintással kérheti részletes árajánlatunkat. A kész fordítást letöltheti vagy kérheti e-mail címére. A fordítás árát kifizetheti online vagy banki átutalással.

Gyors fordító

A gyors fordítás minden szakfordítás esetén fontos. A határidőket akár több szakfordító együttes munkájával hétvégén is garantáljuk.

BARÁTSÁGOS

Mi akkor vagyunk boldogok, ha partnereink elégedettek. Kollégáink sok esetben napi kapcsolatban segítik ügyfeleink munkáját, akik legtöbbször saját kollégáiknak is tekintenek minket. Mindenben segítünk, ami a fordítási feladatokkal kapcsolatos.

Nagy Zoltán
Nagy Zoltán
cégvezető
Horváth Réka
Horváth Réka
projektvezető
Szénási Júlia
Szénási Júlia
projektvezető

Vállalati partnerprogram

Partnereinknek gyors, pontos és költséghatékony fordításokat, valamint egyszerű business-to-business megoldásokat kínálunk. A Corpus Communications részeként a Lector Fordítóiroda csapata nyelvi szakértőkkel együtt több mint másfél évtizedes tapasztalattal támogatja hazai és nemzetközi partnereink munkáját. Keresse munkatársunkat, hogy egyedi ajánlatot készíthessünk!
Artboard 2

Okmány fordítás

Igazolvány, igazolás, okmány valamint munkavállaláshoz és tanuláshoz szükséges bármely hivatalos dokumentum fordítását rövid határidővel elkészítjük úgy, hogy ha szükséges, aláírással és pecséttel ellátott, záradékolt fordítást biztosítunk.
Tudjon meg többet az okmány fordításról >

Marketing fordítás

Az online marketinganyagok fordítása során speciális igényeknek is meg kell felelni. Adwords kulcsszólista-fordításnál a nyelvileg frappáns, rövid kifejezéseket keressük, míg a weboldalak optimalizálása során odafigyelünk a SEO szempontokra. Emellett a weboldal-lokalizálás, a hírlevélfordítás és a gyakran frissülő online tartalmak fordítása során webfejlesztő kollégáink figyelmével segítjük szakfordítóink munkáját.
Tudjon meg többet a marketing fordításról >

Weboldal– és IT fordítás

A weboldalak fordítása során legtöbb esetben nem csak a szöveges tartalmakat, hanem az illusztrációk, grafikák, grafikonok szövegeit is megfelelően kell megjeleníteni minden fordított nyelven, melyet összességében lokalizációnak nevezünk. Segítünk a weboldalak feltérképezésében és a szakszerű nyelvi lokalizáció elkészítésében magyar, angol és a környező országok, valamint a többi világnyelv mindegyikén.
Tudjon meg többet a weboldal– és IT fordításról >

Pénzügyi fordítás

Mérleg, üzleti jelentés, számviteli dokumentumok esetén elengedhetetlen, hogy a szakterülethez értő fordító készítse el a szakfordítást. A pénzügyi anyagok nyelvi specialistáival minden esetben szakszerű fordításokat biztosítunk, hogy ne csak le legyen fordítva, de helyes is legyen a pénzügyi szakanyag.
Tudjon meg többet a pénzügyi fordításról >

Üzleti fordítás

Gazdasági és jogi végzettségű munkatársaink nagy szakértelemmel és jelentős fordítási tapasztalattal minőségi üzleti fordítást készítenek. A különböző, de összetartozó üzleti anyagokat azonos szakkifejezésekkel és visszatérően konzekvens szófordulatokkal, a legtöbb esetben az eredetivel megegyező formában fordítjuk.
Tudjon meg többet az üzleti fordításról >

Orvosi fordítás

Sokéves tapasztalattal fordítunk a legnagyobb gyógyszergyáraknak gyógyszer és gyógyszernek nem minősülő termékismertetőket, esettanulmányokat, orvosi és gyógyszeripari szakanyagokat. Gyógyszerész és orvos végzettségű szakfordítóinkkal, az adott nyelv speciális szó- és kifejezés ismeretével minőségi orvosi szakfordítást nyújtunk partnereinknek.
Tudjon meg többet az orvosi fordításról >

Műszaki fordítás

Használati utasítás fordítás, kezelési útmutató, gépkönyv, műszaki engedély, gyártási dokumentáció és specifikáció vagy bármely technológiai leírás, tenderdokumentáció és termékleírás esetén a szakmai hitelesség a szaknyelv megfelelő használatán múlik. Műszaki szakfordítóink több különböző műszaki szakterület specialistái, így megbízhat szakértelmükben.
Tudjon meg többet a műszaki fordításról >

Jogi fordítás

Szerződés, jognyilatkozat, meghatalmazás, hitelszerződés vagy perirat és minden jogi vonatkozású anyag fordításánál döntő jelentőségű a szakmai helytállóság. Jogi végzettségű szakfordítóinkkal szükség esetén aláírással és pecséttel ellátott, záradékolt fordítás, úgynevezett hivatalos fordítást készítünk.
Tudjon meg többet a jogi fordításról >

Néhány partnerünk

Praktiker
BKV
BIC
AXA
Mahart
Roto