Hangulatkép

Professzionális orvosi fordítás

300+ szakfordító • kedvező ár • gyorsaság

Már több mint 120 millió fordított karakter

Fájlfeltöltés és árak

karakter

Orvosi szakfordítás - orvosi lelet fordító

Fordítunk leleteket és orvos szakszövegeket. A Lector fordítóiroda az összes jelentős nyelven (angol, német, francia, spanyol, olasz, stb.) minőségi orvosi szakfordítást és gyógyszerészeti témájú dokumentumok fordítását nyújtja. A Lector fennállása óta számos hazai és nemzetközi gyógyszeripari vállalat számára végzett professzionális fordítói munkát.
Akik már a Lector választották: GlaxoSmithKline vagy Haleon, a Richter, az Omega Pharma, a Valeant, az Astellas Pharma és a Bayer cégcsoportokat épp úgy, mint a Semmelweis Egyetemet is, hogy csak a legismertebbeket említsük.

school Created with Sketch.

19+ év
tapasztalat

person_add Created with Sketch.

13 074
ügyfél

x Created with Sketch.

124 576 072
lefordított karakter

folder Created with Sketch.

84 311
dokumentum

sim_card Created with Sketch.

60 419 406
kbyte adat

Miért válassza a Lector fordítóirodát, ha professzionális orvosi vagy gyógyszerészeti fordításra van szüksége?

Fordítóink okleveles szakfordítói végzettséggel rendelkeznek, magas színvonalon teljesítenek és több éves tapasztalattal bírnak az adott nyelvi relációkban végzett fordítások területén. Gyógyszerész és orvos végzettségű szakfordítóinkkal az adott nyelv speciális szókincsének és kifejezéseinek ismeretével minőségi orvosi szakfordítást nyújtunk partnereinknek. Számos ügyfelünkkel van keretszerződésünk, ami egyedi kedvezményeket biztosít és gyakran állandó fordító foglalkozik egy ügyféllel, így garantálva a következetes szóhasználatot.
Pontosan tudjuk, hogy szakfordítóink munkájának az orvosi és gyógyszeripari területen nagyon nagy a tétje. Precizitásunk mellett kiemelten fontosnak tartjuk a diszkréciót orvosi fordítások esetében is. A hét minden napján, a nap 24 órájában, rövid határidővel kínálunk orvosi szakfordítási szolgáltatást kedvező áron. Orvosi szakfordítást 40 nyelven igényelhet nálunk, a Lector fordítóirodától.

Kérjen fordítási ajánlatot most!

 

Orvosi dokumentumok fordítása

Gyógyszerkészítmények ismertetői

Gyógyszeripar területén jártas, releváns szakmai ismerettel rendelkező szakfordítóink gondoskodnak a gyógyszerek és gyógyszerkészítmények leírásainak legpontosabb fordításáról. Nagy tapasztalattal rendelkezünk betegtájékoztatók, alkalmazási előírások, táplálék-kiegészítő ismertetők, gyógyszerismertetők és reklámanyagok fordításában.

Leletek, zárójelentések

Professzionális és gyors szolgáltatást biztosítunk, ha leletek fordítására van szüksége. Forduljon hozzánk, ha szeretne ambulánslapot, műtéti leírást, külföldi betegbiztosító vagy egészségbiztosítási pénztárak által kért nyomtatványt, igazolást, klinikák, magánklinikák iratait, jelentéseit vagy orvosi igazolást fordíttatni.

Esettanulmányok, orvosi szakcikkek

Sok éves tapasztalattal rendelkező fordítóink kiemelkedő minőségben készítik el az orvosi esettanulmányait és szakcikkeit. Fordítóink segítséget nyújtanak tudományos konferenciák beharangozó és előadott anyagainak, szakfolyóiratokban megjelent orvosi cikkek, közlemények, tudományos dolgozatok, kórtörténeti leírások fordításában.

Orvosi gépek leírásai

Bízza műszaki és orvosi területen végzett fordítóinkra orvosi gépek leírásainak fordítását! Többek között az alábbiak fordításában tudunk segíteni: orvosi műszerek, berendezések használati utasításai, gyógyászati segédeszközök leírásai, használati utasításai, alkalmazási előírások, címkeszövegek, OGYI-levél/engedély, ETT-vélemény és klinikai vizsgálati protokollok.

Egyszerű adminisztráció

Rugalmasan kezeljük az Ön céges igényeit. Mindent elintézhet online, a dokumentum fel- és letöltéstől, a számla kézhezvételén át egészen a fizetésig. Megkönnyíti a munkát a dokumentum archívumunk és az is, ha egyszerre több kollégáját is regisztrálhatja felhasználóként. A fordítóiroda van Önért, és nem fordítva.

log_Artboard 32 copy

Személyes ügyfélszolgálat

A Lector fordítóirodánál a legtöbb esetben mindent online elintézhet, azonban különleges, egyedi igényekkel vagy a változtatások kezelésével kapcsolatban mindig elérhető személyes ügyfélszolgálatot biztosítunk vállalati partnereinknek. Projektvezető munkatársunkat kollégaként hívhatja.

A Lector fordítóirodát választották

AXA
Puma
Gerbeaud
Triumph
BIC
gsk