Hangulatkép

Professzionális informatikai fordítás

300+ szakfordító • kedvező ár • gyorsaság

Már több mint 120 millió fordított karakter

Informatikai és webes szakfordítás

Az informatikai jellegű fordítások ritkábbak, de ugyanolyan fontosak és még több gondosságot igényelnek, mint egy “átlagos” fordítási feladat. Az üzleti fordítások közül talán az egyik legösszetettebb feladat egy weboldal lefordítása. Rengeteg apró részlet van, amire oda kell figyelni és következetesen fordítani. Nemcsak a szavak pontossága, de a terjedelme is fontos, hogy a weboldal felépítése és kinézete ugyanolyan maradjon más nyelven is.

school Created with Sketch.

19+ év
tapasztalat

person_add Created with Sketch.

13 074
ügyfél

x Created with Sketch.

124 576 072
lefordított karakter

folder Created with Sketch.

84 311
dokumentum

sim_card Created with Sketch.

60 419 406
kbyte adat

Miért válassza a Lector fordítóirodát, ha professzionális weboldal lokalizációra vagy informatikai fordításra van szüksége?

A Lector fordítóiroda évtizedes tapasztalata és professzionális szakfordítói garanciát jelentenek arra, hogy egy ilyen komplex feladatot is a legnagyobb pontossággal és hatékonysággal végzünk el, legyen szó weboldal, egy applikáció vagy más informatikai szöveg lefordításáról. A fordításokat az összes világnyelvre vállaljuk. Volt már olyan visszatérő megrendelőnk, aki eredetileg csak egy nyelvi relációval bízott meg bennünket, de elégedett lévén munkánkkal, több nyelvre is megrendelte a fordításokat.

Kérjen fordítási ajánlatot most!

A következő dokumentumok fordítását vállaljuk

Komplett weboldalak fordítása

Weboldalak fordításában jártas, releváns szakmai ismerettel rendelkező szakfordítóink gondoskodnak a weboldalának legpontosabb fordításáról. A weboldalak nyelvi lokalizációja során a lefordított nyelvi anyagokat a programozók számára könnyen használható formában készítjük el. Szinte az összes létező területen végeztünk már teljes weboldal fordítást

Artboard 34

Informatikai kézikönyvek, leírások

Professzionális és gyors szolgáltatást biztosítunk, ha projektdokumentációk fordítására van szüksége. Forduljon hozzánk, ha szeretne programot vagy szoftverdokumentációt fordíttatni, vagy segítségre van szüksége IT rendszerek bevezetésének és működési útmutatójának fordításában.

Монтажная область 10

Szoftver lokalizáció

Sok éves tapasztalattal rendelkező fordítóink kiemelkedő minőségben készítik el integrált vállalatirányítási rendszerek (SAP, Oracle, Epicor stb.) honosítását. Fordítóink segítséget nyújtanak bárminemű szoftveres lokalizáció fordításában.

Artboard 2 copy

Műszaki berendezések fordítása

Bízza szakfordítóinkra műszaki berendezések leírásainak fordítását! Segítünk készülékek diagnosztikai és szoftveres üzeneteinek pontos magyarosításában vagy idegen nyelvű interpretációjában. A műszaki eszközök használati utasításait, szervizelési leírásait és adatlapjait az adott szakterületen jártas mérnök szakfordítóink fordítják.

Egyszerű adminisztráció

Rugalmasan kezeljük az Ön céges igényeit. Mindent elintézhet online, a dokumentum fel- és letöltéstől, a számla kézhezvételén át egészen a fizetésig. Megkönnyíti a munkát a dokumentum archívumunk és az is, ha egyszerre több kollégáját is regisztrálhatja felhasználóként. A fordítóiroda van Önért, és nem fordítva.

log_Artboard 32 copy

Személyes ügyfélszolgálat

A Lector fordítóirodánál a legtöbb esetben mindent online elintézhet, azonban különleges, egyedi igényekkel vagy a változtatások kezelésével kapcsolatban mindig elérhető személyes ügyfélszolgálatot biztosítunk vállalati partnereinknek. Projektvezető munkatársunkat kollégaként hívhatja.

A Lector fordítóirodát választották

LeasePlan
Spar
Panasonic
Tchibo
MOL
Aviva

Fájlfeltöltés és árak

karakter