Hangulatkép

Professzionális okmány fordítás

300+ szakfordító • kedvező ár • gyorsaság

Már több mint 120 millió fordított karakter

Okmány szakfordítás

Vannak olyan hivatalos ügyek, amikor dokumentumok vagy okmányok fordítására szinte azonnal van szükség. Ilyen például a külföldi munkavállalás vagy iskolakezdés is. A Lector fordítóirodánál rövid határidővel vállaljuk az iskolai bizonyítványok, diplomák, személyi és egyéb okmányok, dokumentumok szakfordítását. Ha szükséges, pecséttel és aláírással ellátott hivatalos fordítást nyújtunk ügyfeleink számára.

school Created with Sketch.

19+ év
tapasztalat

person_add Created with Sketch.

13 074
ügyfél

x Created with Sketch.

124 576 072
lefordított karakter

folder Created with Sketch.

84 311
dokumentum

sim_card Created with Sketch.

60 419 406
kbyte adat

Miért válassza a Lector fordítóirodát, ha professzionális okmány fordításra van szüksége?

Fordítóink jogi és gazdasági ismereteik mellett okleveles szakfordítói végzettséggel rendelkeznek, magas színvonalon teljesítenek és több éves tapasztalattal bírnak az adott nyelvi relációkban végzett fordítások területén. A Lector fordítóirodában figyelembe vesszük, ha egy okmányra sürgősen, rövid határidőn belül van szükség, és ha kell, pecséttel és aláírással ellátott, hivatalos tanúsítvánnyal ellátott fordítást nyújtunk ügyfeleinknek.

Kérjen fordítási ajánlatot most!

A következő dokumentumok fordítását vállaljuk

Artboard 2

Személyi igazolványok

Szociológiai, igazgatásszervezési tapasztalatokkal rendelkező szakfordítóink szinte azonnali határidővel vállalják a személyazonosító, lakcímigazoló okmányok fordítását. Bízza ránk anyakönyvi kivonatok, erkölcsi bizonyítványok fordítását is.

Iskolai dokumentumok

Iskolakezdés, iskolaváltás, munkavállalás előtti ügyintézésben tapasztalt szakfordítóinkkal minőségi fordítást nyújtunk bizonyítványokra, diplomákra, leckekönyvekre vagy akár az indexekre. Figyelmet fordítunk az intézmények, települések helyes célnyelvi megnevezésére is a fordítás során.

Útiokmányok

Nagy gyakorlatú szakfordítóink professzionális fordítást nyújtanak útlevelek, vízumok, nemzetközi egészségügyi dokumentumok, TB-kártyák nyelvi lokalizációjában. Keressen minket akkor is, ha kisállatai számára szeretne utazáshoz szükséges okmányokat fordíttatni.

log_Монтажная область 6

Gépjármű dokumentumok

Műszaki és jogi területeken jártas fordítóink szakmai szempontokat is figyelembe véve, magas minőségben fordítanak le vezetői és forgalmi engedélyeket, műszaki vizsgákhoz szükséges dokumentumokat. Forduljon hozzánk adásvételi, vagy járműkölcsönzési igazolások fordításával!

Ingatlan szerződések

Tapasztalat szakfordítóink gyorsan és szakszerűen végzik a tulajdoni lapok, bérleti és adásvételi szerződések, ügyvédi meghatalmazások fordítását. Jártasak vagyunk földhivatali dokumentumok, közüzemi szolgáltatói és banki szerződések lokalizációjában egyaránt.

log_Artboard 32 copy

Személyes ügyfélszolgálat

A Lector fordítóirodánál a legtöbb esetben mindent online elintézhet, azonban különleges, egyedi igényekkel vagy a változtatások kezelésével kapcsolatban mindig elérhető személyes ügyfélszolgálatot biztosítunk vállalati partnereinknek. Projektvezető munkatársunkat kollégaként hívhatja.

A Lector fordítóirodát választották

Ogilvy
Mahir
JTI
Peugeot
Diageo
Pirelli

Fájlfeltöltés és árak

karakter